Parteeeey

Dålig uppdatering nu alltså!
Vad beror detta på? Jo, det ska jag berätta för er.

Jag har inte fått till det på länge nu inte sedan den där mannen jag talade om, han med x antal år på nacken. egentligen har livet varit rätt tråkigt senaste veckan, tentor som ska göras, inlämningsuppgifter, kursprov osvosv.  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och ska verkligen försöka bättra mig!

På fredag är planerna lagda och jag längtar! ; )

image9

ta mig här och nu, helst igår

God natt! Eller kväll eller afton eller vadnu som passar.

Jag är just hemkommen från en fabulööös kväll som började med middag som sedan urartade i något slags mystiskt matkrig. Folk kastade inte mat på varandra, utan siktade på burkarna och flaskorna. Majskorn i spendrupsflaska = 20 poäng, till exempel. Om man prickade glasen så buade folk bara åt en och sa att man var för dålig för att kasta majs. Efter middagen beslöt vi oss för att slå på bastun och sitta där en stund, och det slutade med att vi jämförde ärr och bicepsstorlekar. Självklart vann männen men jag måste säga att vi tjejer satt upp en ehll of a fight!
Då alkoholen stigit oss upp över öronen klev vi ut och duschade. Tyvärr var vi bara goda vänner som aldrig skulle få för oss att göra något med seriös sexuell anspelning så jag kan inte ge er några smaskiga detaljer om heta salivutbyten mot en vägg eller så. Då vi fått på oss kläderna (eller.. en del av dom iallafall) så hade vi trevligt ända tills ägaren av lägenheten somnade i soffan. Det var då vi betsämde oss för att det var dags att vingla hemåt.
På vägen hem lyckades jag ringa både ett och två fyllesamtal. SNYGGT JOBBAT.
Ett som gick rakt till den hemlige mannen och ett annat som gick till T. Den hemlige mannen gömde sig på toaletten för att hans filckvän inte skulle vakna och så satt han där och viskade till mig. Hur mycket kan hända då? Inget. Det var då jag slog numret till T.
T var också ute i svängen och sådär härligt hes och kåt. Han pratade om ALLT han skulle vilja göra med mig. Och ALLT som han kommer göra med mig när han får tag på mig. Jag tror aldrig jag varit så nära en orgasm med kläderna på.  Det gör mig så jävla irriterad att han just nu är på andra sidan stan och inte ska sova hemma. Det gör mig också irriterad att dessa jävla stygn jag har kan gå upp om jag utför fysiska aktiviteter. 9 dagar kvar tills dom ska bort. eller  8 om man sre på klockan och att den är efter 12. HAHAaaa!
Imorrn ska jag ta kort på stygnen och se hur det ser ut. Det ska bli kul och väldigt äckligt och samtidigt bisarrt.
Hörs och störs, lovers! ♦ Linda fucking Hotlick

Nya läsare till bloggen, välkomna!

Så sjukt kul att ni har hittat hit allihopa!
Det tog ett tag men vi hoppas att ni förblir trogna läsare!

Vi kommer att skriva det som faller oss in, allt mellan himmel och jord men såklart med fokus på en enda grej, snusket! Det finns ju tusentals saker att skriva om men även vi behöver inspiration. Vad vill ni läsa om?
Förslag är alltid välkomna och glöm inte att ni alltid kan ställa frågor. Vill ni vara anonyma i era frågor så svarar vi gärna med ett inlägg!

Glöm inte att "om man aldrig frågar får man aldrig veta"

♥ Linda Hotlick & Debbie Silkhole

Fördelar med äldre män

Av vilken anledning vill alltid killar visa deras kön? oavsett form och storlek så är det deras stolthet. Det handlar nu inte bara om att de drar ner byxorna och visar snoppen, nejnej! här snackar vi om hellikoptern framför flickvännen, de kissar på varandra i duschen efter gymnastiken, de leker till och med att den är en gitarr!

Varför är min stora fråga, varför är den så rolig att leka med?
Tänk om jag skulle hänga ut muttan?
Hur snyggt skulle det vara? inte så upphetsande kanske..

Förra helgen ramlade jag in i en lägenhet tillsammans med en Icke-ful man av det äldre slaget! Det var mitt smartaste drag under hela kvällen för jag fick ett sjuhelvettes skjut kan jag lova er!

Fördelar med äldre män:
♦ Bjuder alltid på mat
♦ Har en stor skön säng från Hästens
♦ Har satin-lakan i sängen (+ bäddset i samma material)
♦ Inte lika fega som unga svenska killar med jeansen i strumporna
♦ Har erfaren het av kvinnors känsliga punkter
♦ Och sist men inte minst, dom ska alltid iväg till jobbet på morgonen
så man behöver aldrig oroa sig för den pinsamma frukosten.

♥ Debbie Silkhole

stygn av smärta

Tragisk uppdatering av mitt liv:

Opererades idag - inga fysiska aktiviteter på tio dagar. Då tas stygnen bort...... och då kan jag börja lugnt med nånting. HUR SKA JAG KUNNA HOOKA MED T OCH LEKA?
Tio dagar. Nedräkningen har börjat, det kan jag lova.

/Linda Hotlick

Visste du att...

... Kuk inte bara är det manliga könsorganet
det är även en gud i den egyptiska mytologin?


enorma åderpålar och valborg

God eftermiddag!

Valborg blev rätt lugnt fast ändå vild. Kvällen började hos Guden och diverse annat folk med "Jag har aldrig..." och "Jag har aldrig aldrig..." vilket då betyder "jag har..". Vin och öl konsumerades fritt och efter några timmar skulle vi åka med en buss som vi missade... Då var det någon som ringde taxi och vi åkte ungefär 5 kilometer för 350 svenska riksdaler. Var det värt det? Nej, inte precis.
Helt plötsligt bestämde vi oss för att hoppa ut taxin och ta bussen istället och när vi klivit ut och Guden betalat taxin stötte vi på HIV-mannen. Det var en fruktansvärt äcklig och otäck man som påstod att han hade HIV och AIDS. Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag inte tänker förklara skillnaden för honom utan lät honom hållas. Guden och hans stora vän höll verkligen på att gå lös på honom. Det visade sig senare att han var född 1973.
Tillslut lyckades vi dock ta oss ner till stadens gator och torg där det fanns massor av trevliga människor men självklart också otrevliga.
Väl nere på stan träffade jag mitt gamla ex Woody Humpalot som av någon outgrundlig anledning alltid tungkysser mig när vi träffas i fyllan och villan. Fem gånger. Framför hans vänner. Men vad gör man? Han har blivit väldigt mycket snyggare så, varför inte?
Aftonen fortsatte med diverse fylleprat hit och dit men det är väl så det ska vara, visst?
Efter en del smsande med Hank Horny bestämdes det att jag skulle få sängplats hos honom och det fick jag verkligen..... Hans åderpåle var inte kort! Minst en meter! Doggystyle med honom var inte så jäkla skönt men resten var njutningsfullt, ty kärleksfullare man får man leta efter!
Morgonen började bryskt då någon bankade på dörren och Hank Horny väste "GÖM DIG UNDER TÄCKET, göm dig under täcket!". Jag tror aldrig jag klätt på mig så fort eller skämts så mycket när jag gick hem.
Varför är det alltid så att håret står åt alla håll och sminket är överallt och alla människor som går förbi en ser ut att veta exakt vad man hållit på med? The Famous Walk of Shame. Inte så nice.

Min snippa värker fortfarande och nu ska jag ta en lång, välförtjänad dusch och sedan göra mig vacker. Kanske händer det något roligt ikväll.
Som min chef sa till mig i onsdags: "Sup försiktigt, jag har 15 veckors nykterhet att ta igen!"
Shake your bompa / Linda Hotlick

RSS 2.0